diumenge, 7 de novembre del 2010

4a sessió



Aquestes són algunes de les eines de presentació que ens poden ajudar a les presentacions:
  1. Zoom. Amplia tant en el mode ratolí com en el mode lliçó. Quan l'activem, a la part inferior apareixen difererents escales i la finestra de zoom per ampliar només una zona.
  2. Cortina. Les PDI Inerwrite poden obrir les cortines en les quatre direccions. A la part de sota tenim els botons per canviar el color, maximitzar, tancar la cortina o fer transparent la cortina.
  3. Focus. És una eina molt bona per a centrar l'atenció en una part de la pissarra. Si ens apropem al focus, el ratolí ens permetrà canviar la mida del focus o bellugar-lo per tota la pissarra. Si no ens en sortim, podem clicar el primer botó de la part inferior, que ens mostrarà el rectangle d'ajustament (millor no fer-ho perquè no és massa estètic).  El botó de Preferències del focus, ens permet canviar la forma, el color del fons i la transparència.
  4. Navegador d'Internet. No és ben bé una eina de presentació, però ens permet treballar amb el navegador des del mode lliço sense haver d'anar al mode ratolí.
  5. Temporitzador. Tampoc és un eina ben bé de presentació, però ens pot ajudar en moltes ocasions. 
Té dues opcions: Stop watch (cronòmetre) i Timer (compte-enrere). En aquest cas, s'ha de fixar el temps amb els botons inferiors.
6, 7 i 8.  Pàgina anerior, pàgina següent i mou la pàgina. Aquestes eines les tenim també a la part inferior dreta al mode pissarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada